Samarbeta med oss

Samarbeta med oss

Malmö Opera vill tillsammans med näringslivet, organisationer och privatpersoner lyfta fram vikten av kultur i samhället och gemensamt bidra till att placera regionen och Sverige på världskartan. Malmö Opera, ett av Öresundsregionens starkaste kulturvarumärke, är en perfekt partner som kan hjälpa företag och organisationer att ligga i framkant i sitt CSR-arbete, locka nya talanger till sitt företag och synas i intressanta sammanhang.

Möjligheten att komma närmare sången, musiken och dansen genom ett samhällsengagemang som inte liknar något annat – är något vi som organisation kan erbjuda. 
Michael Bojesen, Teaterchef & VD

För mer information om samarbete med Malmö Opera, vänligen kontakta:

Karin Benjaminsson
Head of Corporate Development
Tel/Phone: +46 72 155 24 97

Partners och samarbeten

Samarbeta med oss! Var med och bidra till hållbarhet på alla nivåer där det konstnärliga alltid har en självklar position. 

Läs mer om våra partners och hur ett samarbete kan se ut

 

Mål för hållbar utveckling

Vi vill tar ansvar för det samhälle vi verkar i. Därför jobbar vi aktivt med Agenda 2030 och globala mål för hållbar utveckling.

Läs mer om Agenda 2030 hur du som samarbetspartner kan medverka

Donation och testamentering

Var med och gör skillnad! Du kan stötta verksamheten genom donation eller genom att skriva in Malmö Opera som förmånstagare i ditt testamente. 

Läs mer om hur du kan bidra

MALMÖ OPERAS MECENATER

Tack vare våra mecenater har Malmö Opera möjlighet att finansiera projekt som annars inte hade kunnat genomföras och skapa bättre förutsättningar för operans framtid.

Läs mer om Malmö Operas mecenater