Malmö Operas mecenater

Thalia

Klubb Thalia 

Malmö Opera har startat en exklusiv klubb för dem som är inspirerade av Malmö Operas arbete och som vill stödja och utveckla våra insatser inom scenkonsten. Mecenaterna erbjuds en nära relation till Operans verksamhet, samt en djupare kunskap om musikteater.

Genom Klubb Thalia kommer medlemmarna att ha en närmare association med Operan och få en djupare inblick i våra planer, mål och ambitioner. Mecenaterna bidrar exempelvis till att skapa förutsättningar för att ta hit internationella världsstjärnor, förstärka Operans orkester med unika instrument eller stödja Malmö Opera Academy, framtidens operasångare och musiker. 

Bli mecenat - få exlusiva förmåner

För 50 000 SEK eller mer per år kan Mecenaterna på olika sätt bidra till att utveckla och förstärka den konstnärliga höjden och kvaliteten på Malmö Opera. 

Som ett erkännande av sitt värdefulla bidrag till Operans liv och arbete kommer Malmö Operas Mecenater kunna ta del av exklusiva förmåner såsom premiärinbjudningar, VIP kort, specialarrangemang bakom kulisserna, m.m. Allt skräddarsytt efter önskemål. Mecenaterna kommer även att krediteras på Malmö Operas hemsida, samt exponeras i Operans säsongsprogram. 

Möt Elly Berggren, en av våra mecenater.

LÄS MER

Partners och samarbeten

Mål för hållbar utveckling

Donation och testamentering