Det magiska OM

Det magiska OM

I workshopen Det magiska OM får du möta professionella musiker och sångare och vara med och regissera efter ett manus av Werner Aspenström. Ta del av det konstnärliga arbetet på scen och kom med förslag hur sångarna ska gestalta sina roller. Tillsammans bygger vi en magisk teatervärld som en riktig scenograf, kostymör och ljussättare!

Vi arbetar med scener ur Operaverkstans uppsättning av Väntarna, en opera med text av Werner Aspenström och musik av Lars Johan Werle. Barnens idéer, tankar och önskemål under workshopen kommer att ligga till grund för föreställningen som sätts upp på Verkstan våren 2021.

Ordet OM som drivkraft

Den ryske skådespelaren och teaterdirektören Konstantin Stanislavskij talade om ordet OM som en drivkraft för vår inre skapande verksamhet. Kom och var med i en workshop där vi med hjälp av det magiska ordet OM lyfter oss från verkligheten in i den värld där konst skapas!

Vuxna är välkomna

Föräldrar eller andra vuxna som följer med barn är välkomna att vara med i workshopen, men behöver ha en egen biljett. Om du som är vuxen inte vill delta, går det bra att vänta utanför salongen. 

Det magiska OM
Det magiska OM
Det magiska OM
Det magiska OM

WORKSHOPLEDARE & DRAMATURG Hillevi Björnsson
KAPELLMÄSTARE Lars Ljungberg
SCENOGRAFI Evelina Johansson
LJUS Johanna Svensson
RÖRELSEINSTRUKTÖR Emma Larsson 
KOSTYMDESIGN Leif Persson
PEDAGOG/SKÅDESPELARE Lars Fembro
MEDVERKANDE Josefine Andersson, Johan Hwatz

Väntarna

Väntarna

Föreställningarn Väntarna har premiär 13 februari. Läs mer om Väntarna.