Allsång med Operan

Allsång med Operan

Allsången är till för dig som älskar att få vara med och sjunga. Häng med när konferencieren Rickard Söderberg och 1400 personer fyller hela salongen med sång!

Sedan 2018 är Allsången ett stående inslag på Malmö Operas repertoar och vi fortsätter sjunga även säsongen 2023/24. Konferencier och allsångsledare är som alltid folkkära operasångaren Rickard Söderberg. Med sin stora röst och sitt smittande engagemang lotsar han publiken genom de största musikalhitsen, pampigaste operakörerna och mest kända visorna.

Hela Skåne ska sjunga

Allsången åker också ut på turné och besöker olika skånska orter där lokala körer är med på scenen. 30 augusti besöker vi Forum i Örkelljunga, där medverkar Backakören. 3 september gästar vi Dunkers Kulturhus i Helsingborg, där medverkar Helsingborgs Kammarkör. Helsingborgs Kammarkör medverkar även 2 september på Malmö Opera. 

På scen

KONFERENCIER & ALLSÅNGSLEDARE Rickard Söderberg
PIANO Johan Reis
MASTERSTUDENTER Viktoria KarlssonMagnus  LindegårdLinnea Nordenback
GÄSTANDE KÖR Helsingborgs Kammarkör

Helsingborgs Kammarkör

Helsingborgs Kammarkör

Helsingborgs Kammarkör startade 1984 och består av ett 20-tal erfarna sångare under ledning av Sverker Zadig. Repertoaren är bred och spänner över 1000 års körsång – allt från medeltid och renässans via barock och romantik till nutida musik.

Backakören

Backakören

Backakören är ett gäng glada amatörer som älskar att sjunga, och sjunger allt från Bellman till rock. Kören bildades för mer än 20 år sedan och arrangerar egna konserter varje år. Sjunger även på äldreboende och medverkar gärna vid andra arrangemang.