Allsång med Operan

Allsång med Operan

VÄLJ DATUM

Allsången är till för dig som älskar att få vara med och sjunga. Häng med när konferencieren Rickard Söderberg och 1400 personer fyller hela salongen med sång!

Allsång med Operan fick en flygande start 2018. Intresset var så stort att vi, till allas stora glädje, fick flytta från foajén in på stora scenen för att publiken skulle få plats. Vi fortsätter att sjunga tillsammans även säsongen 2022/23. 

Hela Skåne ska sjunga

Nu kommer vi till Eslöv! Konferencier och allsångsledare är som alltid folkkära operasångaren Rickard Söderberg. Med sin stora röst och sitt smittande engagemang lotsar han publiken genom de största musikalhitsen, pampigaste operakörerna och mest kända visorna. 

På scen

KONFERENCIER & ALLSÅNGSLEDARE Rickard Söderberg
PIANIST Johan Reis
MASTERSTUDENTER Fredrik Hagerberg, Viktoria Karlsson, Magnus Lindegård och Linnea Nordenback

Meddelas senare

20 och 21 maj 2023
Stehags kyrkokör

Stehags kyrkokör

Stehags kyrkokör från Svenska kyrkan Eslöv är för närvarande en ren damkör även om sammansättningen har varierat under körens 90-åriga historia. Hanna Norman, körledare sedan 2018, har lyft kören till nya höjder och de blandar nu tradition med nytänk och sjunger såväl Bach som Laleh och Lena Ph. Kören växte i antal under pandemin och fick stor spridning tack vare sina virtuella körvideos i sociala medier. Nu gläds de åt att sjunga tillsammans igen och ge sig in i nya, spännande och givande körprojekt både i kyrkan och på andra platser.
Läs om Stehags kyrkokör

 

Vilken stämma föredrar du? Prova alt-, tenor- eller basstämman till En vänlig grönskas rika dräkt som vi sjöng tillsammans 11 juni. Höstens program meddelas senare.