Tilda Hallström

Tilda Hallström

15 år, från Landskrona 

Hade du hört någon Roxettelåt tidigare? 
Jag hade hört några av de mest kända låtarna som It must have been love och Listen to your heart, men jag hade inte så bra koll på bandet.  

Hur var det på din audition?  
Jag var väldigt nervös inför min audition men det kändes bättre efter att ha repat med pianisten och efter att jag pratat med de andra sökande. I auditionrummet var jag mest nervös innan jag skulle börja sjunga, men när jag väl börjat släppte nervositeten och jag kunde njuta av det. Juryn var väldigt snäll och det var kul att få sjunga inför proffs och ta del av deras feedback. Jag fick sjunga en av låtarna flera gånger med olika instruktioner vilket var spännande eftersom det förändrade mitt sätt att leverera låten. Jag tyckte det var lite läskigt att framföra min dialog eftersom jag inte är så van vid teater, men det var roligt att spela mot två professionella musikalartister. Hela auditionen var en väldigt häftig upplevelse! 

Har du stått på scen tidigare? 
Jag har stått på scen flera gånger tidigare. Jag har sjungit och spelat i band och gjort många dansföreställningar på Landskrona Teater. Jag har även varit med i Landskrona Kulturskolas uppsättning av Chicago som spelades på Landskrona Teater. Jag har alltid älskat att stå på scen även om det är lite nervöst.  

Beskriv dig själv med tre ord.  
Glad, entusiastisk, driven 

Vad ser du fram emot med Joyride? 
Jag ser fram emot att få träffa och arbeta med många nya människor som alla är otroligt duktiga på det de gör. Att få repetera och stå på scen med musikalartister som jag tidigare har sett uppträda på Malmö Opera ska bli superkul och jag tror att jag kommer kunna lära mig mycket av dem. Det känns väldigt spännande och häftigt att vara en del av en så stor produktion. Att få stå på Malmö Operas scen är en dröm som går i uppfyllelse och detta känns som en fantastisk möjlighet som kommer ge mig många bra erfarenheter och fina minnen. 

 

Föreställningar