Sara Stjernfeldt

Sara Stjernfeldt

15 år, från Malmö 

Hade du hört någon Roxettelåt tidigare? 
Den enda låten jag kan minnas att jag hört är It must have been love, som jag först hörde i nån av Sune-filmerna.  

Hur var det på din audition?  
Jag minns att jag och de andra tjejerna som var där hade jättetrevligt. Vi pratade om hur vi kände inför audition och alla verkade vara ganska pepp men också nervösa. Jag minns även hur det kändes att utföra min audition. Det var sjukt nervöst men det är alltid kul att prova något nytt. När jag körde igenom låtarna med repetitören Annika kändes det inte som att låtarna satt riktigt. Men hon försäkrade mig om att det skulle gå finfint och peppade mig innan jag skulle in till juryn. Alla i juryn var jättetrevliga och det kändes genast lite lättare när man blev så fint välkomnad. Det skapade något slags lugn. Det var väldigt roligt och jag kände mig stolt och nöjd när jag lämnade.   

Har du stått på scen tidigare?  
Jag har sjungit några gånger med mina föräldrar och min bror på en stor årlig välgörenhetskonsert i Malmö. Jag har även spelat och sjungit på flera olika konserter på min skola med mina kompisar och vid några andra mindre konserter. 

Beskriv dig själv med tre ord.  
Rolig, orolig och eftertänksam. 

Vad ser du fram emot med Joyride? 
Jag ser fram emot att få skapa minnen med nya människor. Människor som har mycket mer erfarenhet än jag, så att jag kan lära mig av dem. Det ska bli extra roligt att få göra detta tillsammans med de två andra tjejerna som jag delar rollen med. Om alla är lika gulliga som de som tog hand om oss på audition var så kommer det bli underbart att få jobba med dem. Jag har länge sagt att jag vill stå på Malmö Operas scen så det är väldigt stort för mig att faktiskt få göra det nu. Det är väldigt häftigt att vara den första Stella i en helt nyskriven musikal och att få vara med i den första uppsättningen. Det ska bli så himla roligt och jag ser fram emot att få vara med om nya upplevelser! 

Föreställningar