Elsa Zetterqvist Thunström

Elsa Zetterqvist Thunström

15 år, från Linköping 

Hade du hört någon Roxettelåt tidigare? 
Jag hade hört en del av Roxettes låtar innan auditionen, bland annat It must have been love, Listen to your hear, The look och Spending my time.

Hur var det på din audition?  
Innan var jag väldigt nervös men samtidigt peppad. Jag hade verkligen inga särskilda förväntningar och var mer inställd på att det skulle bli en häftig upplevelse. 

På auditionen blev jag ombedd att sjunga och skådespela flera gånger, på olika sätt. Först trodde jag att det innebar att det jag gjorde var dåligt, tills jag kom på att det lika gärna kunde vara tvärtom. De i juryn var positiva vilket gjorde att jag vågade mer och mer desto fler gånger jag gjorde om. När jag var klar kände jag mig väldigt stolt och glad och såklart lite lättad också. Jag gjorde mitt bästa och det gjorde att jag blev nöjd! 

Har du stått på scen tidigare?  
Jag har stått på scen innan när jag har haft gitarr- och sånguppvisningar. De första gångerna jag hade uppvisningar så var jag stressad. Men! De senaste gångerna har jag knappt varit nervös. Den största publik jag har haft var när jag uppträdde på min systers bröllop. 

Beskriv dig själv med tre ord. 
Nyfiken, lugn och glad. 

Vad ser du fram emot med Joyride?  
Att få träffa nya människor, lära mig nya saker och utvecklas inom sång och musik, vara i en miljö som centrerar kring musik eftersom det är en så stor del av mitt liv! 

Föreställningar