Ljudtekniker

Vi erbjuder dig en anställning i en kreativ miljö där vi gemensamt arbetar för att skapa optimala förutsättningar för att vår publik ska få ta del av musikteatern i hela dess bredd.

Önskad kompetens

  • Högskoleutbildning, eller minst 5 års arbetslivserfarenhet
  • Mångårig erfarenhet av liveljud, planering, programmering, ljudläggning, mixning och studioinspelningar
  • Erfarenhet av att jobba inom teater och underhållningssektorn
  • Pro Tools, Qlab och gärna erfarenhet av Digico
  • God kunskap i notläsning
  • God svenska och engelska i tal
  • B-körkort
  • Social kompetens

Ansvar och arbetsuppgifter

Tjänsten är direkt underställd Ljudchef. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg.

Som ljudtekniker medverkar du vid framtagning, föreställning och demontering av alla Malmö Operas produktioner. Våra tekniker arbetar multitekniskt vilket innebär att avdelningarna för scen, ljus, ljud och rekvisita arbetar tätt och gränsöverskridande. Malmö Opera spelar repertoar, vilket innebär att du är aktivt inblandad i flera olika produktioner samtidigt. Erfarenhet av arbete med stor orkester är meriterande.

Profil

I denna rekrytering läggs stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas i tjänsten bör du vara en positiv och kommunikativ person. Du är ansvarsfull, driven, tekniskt intresserad, har god branschkännedom och god planeringsförmåga. Du är van vid att ta egna initiativ och tycker om att arbeta både självständigt såväl som i grupp. Det är viktigt att du har intresse och engagemang för scenkonst i allmänhet och musikteater i synnerhet. Du är en god kamrat och lagspelare som har lätt för att samarbeta med olika personer.

Anställningsförhållanden

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning som föregås av en provanställning. Tillträde 1 november eller efter överenskommelse.

Ansökan

Ansökan med CV skickas till ansokanteknik@malmoopera.se, senast den 2018-01-31. För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta ljudchef Bengt Frienholt, på telefon 040-20 85 37, bengt.frienholt@malmoopera.se . Facklig representant för Teaterförbundet är Maria Rosvall som nås på tel. 070-4805232, maria.rosvall@malmoopera.se