Kick off Malmö Opera

Kick Off

Har du någon gång varit på en föreställning på Malmö Opera har du säkert sett dem, Suzanne Flink och Jonas Samuelsson är två av operakörens begåvade sångare. Tillsammans med en pianisten Magnus Gilljam ger de sig nu ut i Skåne för att presentera säsongen 2020/21 med en underhållande och informativ föreställning i musikteaterkonstens tecken.

Med sång, musik och berättelser, humor och allvar, guidar de publiken genom Malmö Operas kommande repertoar. Följ med på en musikalisk resa genom klassiska operor, gripande musikaler, två urpremiärer, en helt ny genre och en massa annat spännande!

Suzanne Flink (sopran) har bland annat spelat i Grevinnan i Skånska Operans Figaros bröllop och på Malmö Opera Bastihon i Bastihan och Bastihon på Operaverkstan, Sister Rose i Dead Man Walking och Karolka i Jenufa. Jonas Samuelsson, (baryton) har bland annat spelat präst i Jesus Christ Superstar, rabbinens son Mendel i Spelman på taket och Dancaïro i Carmen. Sedan 2015 har Jonas dirigerat alla Kammaropera Syds uppsättningar på Ystad teater.

Suzanne Flink
Jonas Samuelsson
Magnus Gilljam kapellmästare på piano