Säsongspresentation 22/23

Häng med när operasångerskan Elísabet Einarsdóttir, trombonisten Martin Hultkvist och pianisten Albert Van Pham skvallrar om allt som är värt att veta om vår kommande säsong.

Tillsammans ger de sig ut i Skåne för att presentera säsongen 2022/23 med en underhållande och informativ föreställning i musikteaterkonstens tecken. Elísabet, Martin och Albert tar med publiken på en teatralisk, musikalisk och magisk resa genom de olika uppsättningar som Malmö Opera sätter upp säsongen 2022/23.

Med sång, musik och berättelser guidar de publiken genom välkända operaklassiker, familjemusikal, balett och gamla favoriter såväl som nytt och experimentellt.

Koloratursopranen Elísabet Einarsdóttir har sjungit i flera av Malmö Operas produktioner så som Mitridate, En midsommarnattsdröm och Così fan tutti. 

Martin Hultkvist är trombonist i Malmö Operaorkester. Han verkar även som sångare och har framträtt som solist med bl a Malmös och Helsingborgs symfoniorkestrar i verk som Bernsteins Candide, Bachs Juloratorium, Mozarts Requiem och Händels Messias.

Albert Van Pham har en duo för fyrhändigt piano tillsammans med Miyu Manabe och de har framträtt i Paris och Osaka. Albert anlitas även som kammarmusiker och ackompanjerar ofta sångare.