Les Misérables in concert

Les Misérables in Concert

Mästerverket av Boublil/Schönberg är på Europaturné. Cinema Festival Symphonics med solister från West End i London, sångare och musiker.
Konstnärlig ledare: Stephen Ellery

Med scener från filmsuccén år 2012
Det är med stor uppståndelse hela orkestern gör entré på scen. Orkestern under ledning av Stephen Ellery imponerar om och om igen och låter de 15 solisterna och körens fantastiska sångframträdanden blända publiken med stjärnglans och hänförande nummer.

Les Misérables av Boublil/Schönberg är den musikal som spelats och framförts längst i hela världen. Det är få andra musikaler som har detta underbara sätt att röra sig med känsliga melodier. I dem inkluderas stycken som ”I Dreamed a Dream”, ”One Day More”, ”Do you Hear the People Sing” och ”On My Own”.

En ny låt komponerades speciellt för Hugh Jackman för den världsomspännande succéfilmen från 2012. ”Suddenly” blev Oscar-nominerad till årets bästa filmlåt och den utelämnas naturligtvis inte från denna extraordinära konsert!

I rollen som Jean Valjean ser vi Chris Green och bland solisterna ser vi fler Les Misérables West End-artister så som Julie Lund, Alex Tomkins och Chloe Taylor.

Originalscener från filmen med global framgång från 2012 kommer att visas i samband med musiken – i samarbete med Universal Pictures.

The Music of Les Misérables går rakt in i hjärtat!

Mat & dryck

Till denna konsert kan vi inte erbjuda förbokning av mat och dryck, men barerna är öppna till försäljning både innan innan och i pausen.