Oscar, MIchael och Sara firar en annorlunda jul

En annorlunda jul

Nu blir det juligt värre! Möt våra musikalartister Sara, Michael och Oscar!  En annorlunda jul är en uppföljning till den omtyckta musikalkonserten Tillsvidare från i somras. Ett husband och en stråkkvartett backar upp trion med total spelglädje och Malmö Operas fantastiska barnkör gästar för att maxa julstämningen. Det blir anekdoter från artisternas egna julfiranden och musik av skilda slag. Allt från visor av Evert Taube till revysånger och musikaler.

Oscar, aktuell i West Side Story, har vi också sett som prins Pippin och som Lola i Kinky BootsMichael har genom åren fått många att dra på smilbanden i roller som Trazan, slaktaren Lejser Wolf i Spelman på taket och kungen i Pippin. I West Side Story spelar han Shrank. Sara har vi sett dansa och sjunga i American Idiot, Top Hat, Billy Elliot, Tänk om, Kinky Boots och gör nu rollen som Anybodys i West Side Story.

Lägg till jultapas
En tapastallrik med blandade charkuterier i julens tecken (finns även vegetarisk) serveras i foajén en timme innan konserten. Pepparkaks-kärleksmums och kaffe eller te ingår också.
Erbjudande för kvällen: 194 kr. Boka här.

JUL PÅ MALMÖ OPERA

Se hela utbudet här!