AKT: Dansworkshop och Dance Battle

I december 2018 arrangerade AKT: unga vuxna en dag för alla som gillar dans i stilarna hiphop, street, house och urban. På eftermiddagen gav fem dansare från musikalen West Side Story en workshop. Därefter var det dancebattle där alla som ville fick vara med och tävla. Segraren vann en prissumma på 2 000 kr!

Så här såg Det uT:

 

Dansworkshops kl 12 och kl 13 

Klockan 12 – 13 och kl 13 – 14 ger Ali, Rai, Alvaro, Suad och Luc en workshop där du får dansa hiphop, street, house och urban. Plats: balettsalen, ingång via sceningången bredvid Intiman. Kom i träningskläder. Max 50 deltagare får plats, så boka biljett snarast om du vill vara med! För att boka biljett till workshopen kl 12, klicka på Köp biljett för kl 12.00. För att boka biljett till workshopen kl 13, klicka på Köp biljett för kl 13.00. Du kan såklart vara med på båda om du vill, då behöver du två biljetter.

Dance battle kl 15

1 VS 1 - ALL STYLE BATTLE 
Konferencier: Moa Söllgård
DJ: Mr.Sunday
Jury: Ali Haydar (dk) Rai Del Valle (dk) Luc Boris André (dk) Suad Demirovic (dk)

Klockan 15 – 18 blir det dance battle i Bengt Hall-salen, ingång bredvid Intiman. DJ är Mr Sunday, konferencier är Moa Söllgård och jury är förstås dansarna från West Side Story. Det är fritt fram för alla som vill vara med och tävla, och kostar inget att delta. Kanske just du vinner 2 000 kr? Anmälan är stängd.

Om du vill vara publik: Om du inte vill tävla själv, så är du varmt välkommen som publik. Det är fri entré men du måste ha biljett. Boka biljett genom att klicka på Köp biljett för kl 15.00.

OBS! Allt dokumenteras, filmare och fotograf är närvarande hela dagen. 

Dansare från West Side Story