Akt kick off

AKT & Arena 305 presenterar Kick Off!

AKT & ARENA 305 PRESENTERAR KICK OFF!

AKT vänder sig till dig som är mellan 15 och 30 år och intresserad av scenkonst. Vi har regelbundna träffar där medlemmarna i AKT planerar och genomför event och workshops kopplade till Malmö Operas produktioner.

Nu söker vi nya medlemmar till vårt nätverk! Vill du vara med?

Kom och lyssna på publikutvecklaren Miriam Riaie som berättar om varför du ska bli medlem i AKT. Vill du vara med så kan du anmäla dig på plats. Hinner du inte till eventet men vill ändå vara med säsongen 19/20? Anmäl dig här

Kvällen leds av vår konferencier Rickard Skagerstrand. Musiken står DJ Aboudy för. Det blir också tävlingar, PhotoBooth, dans, rekrytering till AKT, information om Arena 305 och massa annat skoj!

Arena 305 är ett musik och kulturhus för unga i åldern 13–25. Hos oss hittar du studios, replokaler, dj-utrustning, danssal, café och 2 scener. De coachar dig till att nå dina drömmar! Vad drömmer du om? Berätta för Arena 305!

Vi kommer ha flera fantastiska uppträdanden under kvällen. Här kan du läsa mer om dem!

HAMDI OSMAN

Hamdi håller på med spoken word där hon pratar om orättvisor i samhället. Hon har tävlat i ortens bästa poet 2018 och gick vidare till finalen i Stockholm. Hon kommer från Somalia och idag ska hon uppträda en dikt.

Hamdi Osman

 

Kristine Nowlain

Kristine har studerat klassisk sång och opera i Los Angeles, Buenos Aires, Stockholm och nu Malmö. Hon går nu sitt första år på Malmö Opera Academy, ett samarbete mellan Malmö Opera och Musikhögskolan i Malmö. Hon har sjungit roller som Calisto (La Calisto, Cavalli) och Geraldine (A Hand of Bridge, Barber) samt delar av Adina (L’elisire d’Amore, Donizetti), Zerlina (Don Giovanni, Mozart), Pamina (Die Zauberflöte, Mozart) och Despina (Così fan tutte, Mozart). Kristine brinner också för kammarmusik och romanser och är särskilt intresserad av kvinnliga tonsättare. Kristine har erhållit stipendier ur Familjen John Andersson i Anderslöv Stiftelse, Anders Sandrews Stiftelse, Stiftelsen Petersenska Hemmet, Kungliga Musikaliska Akademien, Kungliga Musikhögskolan, mfl. Läs mer på www.kristinenowlain.com

Kristine Nowlain

 

3STY & Mista Fiifi

3STY & Mista Fiifi är Malmös egna afrobeatsartister! Med rötter i Ghana så är afrobeat-musiken en naturlig del av dem. I år släppte de låten "Fancy" tätt följd av låterna ”Din Diva ” & ”Money ” och de levererar ett afro-karibiskt sound som alla kan släppa loss till. Med trendiga musikvideos, livfull dans och med urban mode i fokus så har 3STY & Mista Fiifi gjort sig både sedda och hörda i staden!

3STY & Mista Fiifi

 

Fatima Al Atar

Fatima Al Atar, även känd som Effayé, är en artist från Malmö med rötter från Mellanöstern. Effayé är 24 år och har sysslat med musik sedan barnsben. Hon uppträder med sina låtar "I Wanna Know" och "Feel The Sun". Hon beskriver det själv som poplåtar med en touch av Oriental vibes!

Fatima Al Atar

 

BEVY BLACK SHADOWS

Bevy Black Shadows är en dansgrupp som består av tre medlemmar som har dansat ihop i ca två månader. Under kvällen kommer de uppträda med blandade dansstilar som t.ex afrobeat, dancehall, new hiphop och även lite teater! 

BEVY BLACK SHADOWS

 

DJ ABOUDY

DJ Aboudy kommer från Libanon. Han har varit DJ sedan 15års åldern och spelar musik från hela världen.

DJ ABOUDY

 

RICKARD SKAGERSTRAND

Rickard är kvällens konferencier. Han jobbar i vanliga fall på Malmö Operas försäljningsavdelning där han under året som gått fått följa utvecklingen av AKT och dess enorma framfart. Han var även konferencier vid AKT’s stora Open Mic i mars, tidigare i år. Förutom Malmö Opera försöker han också hinna med att träna och sånt som man bör, men oftast blir det att han förbereder någon show, då han också jobbar som Dragshowartist. En stor entusiast av projektet AKT som ser fram mot AKT- säsong 2.

RICKARD SKAGERSTRAND