AKT: unga vuxna

AKT: INFOKVÄLL

Caption: 
AKT: infokväll 14 nov 2018.
Title Text: 
AKT: Infokväll

 

Nu startar vi AKT: för dig som är intresserad av konst, musik, teater och dans. Vill du vara med?

Vill du veta hur det ser ut backstage på stans största teater? Vill du titta in i en syateljé, besöka ett teatersnickeri och vara med på workshops och annat kul?

AKT: är ett projekt för dig som är intresserad av att veta mer om de olika yrkesgrupper som finns representerade på Malmö Opera. Deltagarna träffas regelbundet och får ta del av allt som händer bakom kulisserna på en stor musikteater. Du som är med har stor möjlighet att påverka. Vilka avdelningar på teatern vill du att ni ska besöka? Vilka yrken vill du veta mer om? Vilka workshops och andra aktiviteter vill du arrangera?

Du behöver inga förkunskaper och det kostar inget att vara med. Vi ser gärna att du är mellan 18 och 30 år.

Vill du vara med? Anmäl ditt intresse här

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor: akt@malmoopera.se

ANMÄL DIG TILL VÅR OPEN MIC-KVÄLL

Är du mellan 18 och 30 år? Vill du uppträda på en av Europas största scener? Anmäl dig till vår open mic-kväll den 19 mars! Läs mer


TIDIGARE WORKSHOPS

Kostymateljén 28 januari
Under ledning av Malmö Operas ateljéchef Torbjörn Bergström fick 40 personer vara med och skapa detaljer till kostymer som kommer att användas i Matilda the Musical! De gick också en rundvisning på Gulan där operans kostymateljé, repetitionslokaler och ett av våra kostymförråd finns.

Dansworkshop och Dance Battle
Den 9 december gav fem av dansarna från West Side Story en workshop i stilarna hiphop, street, house och urban. Samma eftermiddag fick alla som ville tävla i en dance battle, eller vara publik.