Vi plockar fram de finaste kopparna och tekannorna och serverar goda smörgåsar, nybakta scones och operahusets egna sagolika bakverk.
För dig som vill fira lite extra så erbjuder vi en meny med en Piccolo Champagne. Önskas veganskt och glutenfritt kontakta oss på mejl. Afternoon tea serveras på söndagar kl 14.30 i samband med föreställning.
September/oktober/november
Snittar
Brioche med skinka och senap
Rökt lax paupiette på filmjölksbröd
Karamelliserad lök- och getostpaj
Vegetariskt alternativ
Brioche med avokado, rostad tomat och rödbetshummus
Marinerad- och grillad tofu på filmjölksbröd
Karamelliserad lök- och getostpaj
Kakfat
Bakewell tart
Operatårta
Crème Brulée
Shortbread kex
Serveras alltid med nybakade scones, vispat smör, clotted cream, björnbärssylt och Earl Grey i Kanna
December/januari/februari
Finger sandwiches
Äggmajonnäs och gräslök
Rökt lax och färskost
Rostbiff och remoulad
Vegetarisk alternativ
Äggmajonnäs och gräslök
Pulled oumph med coleslaw
Anamma korvrulle
Kakfat
Morotsbollar
Hallonrulltårta
Éclairs, kola- och mjölkchoklad
Kärleksmumsbollar
Serveras alltid med nybakade scones, vispat smör, clotted cream, hallonsylt och Earl Grey i kanna
Mars/april/maj/juni
Snittar
Fläsk- och kycklingpaj
Skagen på solrosbröd med löjrom
Gurka och färskostsnitt
Vegetarisk alternativ
Crostini med cannellinipuré
Snitt med gurka och färskost
Tomat- och fetaostmuffin
Kakfat
Chokladbrownie
Makron, lime- och vitchoklad
Mille-feuille tårta
Serveras alltid med nybakade scones, vispat smör, clotted cream, jordgubbssylt och Earl Grey i kanna