Caroline Gustafsson

Caroline är utbildad vid Högskolan för scen och musik och Performing Arts School i Göteborg. 

Hon har bland annat spelat Tzeitel i Spelman på taket på Uppsala Stadsteater och Morticia i Familjen Addams på Växjö Teater samt medverkat i ett flertal uppsättningar på Kvarnteatern på Liseberg.

Efter utbildningen har Caroline medverkat i Östgötateaterns musikal Camera där hon bland annat var understudy för rollen som Ingrid Bergman. Därefter sjöng hon Joanne i Rent på Växjö och Ystad Teater och medverkade sedan i Ghost på Tivoli i Köpenhamn. 

2019 sjöng hon Nancy i Oliver på Göteborgsoperan och 2021 medverkade hon som Momone, och understudy Edith Piaf, i Forever Piaf på Göta Lejon i Stockholm. 

Därefter var hon tillbaka i Köpenhamn, först i Matilda the musical på Det Kongelige Teater och sen som Lucinda i Into the woods på Tivoli. 

Hösten 2022 spelade hon Kate McGowan och Madame Aubart i Titanic the musical på Wermland Opera, där hin tidigare också medverkat i Ovanför regnbågen.

Säsongen 2024/25 alternerar hon med Jessica Marberger i rollen som Styephanie i Joyride – the musical på Malmö Opera. Under 2024 medverkar hon även i Så som i himmelen på Oscarsteatern, där hon också är understudy för huvudrollen Fanny Zander.

Föreställningar