Hani Arrabi

Hani Arrabi

Hani är utbildad vid Högskolan för scen och musik med examen 2017.

Han har medverkat i många musikaler, teaterföreställningar och shower i hemstaden Växjö där han bl a spelat Tony i West Side Story, Skimbleshanks i Cats och Tom Collins i Rent. Han har även varit konferencier vid ett flertal evenemang och haft en egen julkonsert.

Man har också kunnat se honom i Circus Scotts Julcircus på Gärdet i Stockholm och sommarteater på Krusenstiernska teatern i Kalmar.

På Kulturhuset Spira i Jönköping har Hani medverkat i produktioner som Passion, Romeo & Julia, Julkonsert och Les Misérables. Han har också spelat 100 föreställningar av monologen Resten av livet på turné.

Han har också medverkat i Something Rotten! och Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann på Wermland Opera, Trollflöjten på Göteborgs Stadsteater och spelat Benjamin i Socialdemokraterna the musical på kulturhuset stadsteatern i Stockholm.

De senaste åren har han varit knuten till Östgötateatern, där han spelat Nino i Amélie och Vuokko Needendahl i Expedition kyla samt medverkat i Camera, Come From Away och soppföreställningen Toastmasters

Säsongen 2023/24 gästar han Malmö Opera för första gången med rollen som Jamie i turnémusikalen The Last Five Years.

Foto: Martin Paulsson

Föreställningar