Hyr lokal

Bli vår gäst! Håll er konferens, produktlansering, workshop eller möte på Malmö Opera. När huset inte är upptaget av föreställning eller repetition kan du iscensätta dina event i våra unika lokaler.

Malmö Opera erbjuder en magnifik mötesplats med centralt läge och utmärkta kommunikationer. Den ikoniska byggnaden signerad Sigurd Lewerentz, Erik Lallerstedt och David Helldén invigdes 1944 och är ett av den funktionalistiska arkitekturens mästerverk. Ett exceptionellt hus med flexibla lokaler för alla typer av företagsevent och publika arrangemang.

För att få en offert eller för att boka visning av lokalerna, maila oss på  foretag@malmoopera.se.

Mer info om lokaler 

Malmö Opera

Evenemang att minnas

Mat, mingel, möten – och mästerlig underhållning
Vi kan ordna allt från enklare AW med underhållning till större paketlösningar. Med förstklassig gastronomi och eventservice sätter vi guldkant på små och stora arrangemang.

Det som gör oss helt unika är våra fantastiska musiker och sångare som verkligen kan göra ert event till något att minnas. Husets föreställningar, konstnärliga verksamhet, scenteknik och guidade turer kan, om du önskar, bli en del av ditt event.

Egen kontaktperson
Du har alltid en egen B2B-kontaktperson som samordnar ditt event och sköter alla kontakter inne i huset. Bakom kulisserna står ett väl sammansvetsat team med köksmästare, kockar, serveringspersonal och foajévärdar redo för att ta hand om ditt evenemang.

Malmö Opera

Malmö Opera

Malmö Opera