Gruppresearrangörer

För dig som arrangerar gruppresor vill vi ge bästa tänkbara service. Här har vi samlat information som hjälper dig som är researrangör. Vi erbjuder gruppbokningar till de flesta av våra föreställningar på Storan.

Information in English

Biljettbokning

Du bokar genom att kontakta oss på telefon eller e-post. Vi hjälper dig att hitta bästa platserna för just ditt sällskap. Du gör först en preliminärbokning och meddelar oss 8 veckor innan besöket hur många biljetter du vill bekräfta. Biljetterna skickas till dig tillsammans med faktura.

Kontakt

Tel 040-20 85 70 eller mejl  foretag@malmoopera.se 

Praktisk information

Mat och dryck

Det finns många fördelar med att förboka mat och dryck. Ni säkrar att få bord tillsammans, kommer till framdukat bord innan föreställningen eller i pausen och behöver aldrig köa.

Förbokar ni erbjuder vi er dessutom 10 % på all mat och alkoholfri dryck.   

Bussparkering

Turistbussar kan parkera på Carl Gustafs väg vid Pildammsparken (10 platser, avgift dagtid). Mer information om parkering för turistbussar i Malmö

Hotell

Malmö och dess kranskommuner erbjuder en mängd fina och mysiga övernattningsmöjligheter för alla smaker och budgetar. Här finns några av hotellen i närheten av oss

Fler upplevelser

Vill du hitta tips på fler saker som händer i Malmö? På Weekend Malmö presenterar stadens aktörer det rika kultur- och nöjeslivet.

Rabatter & erbjudanden

  • När du köper minst 10 biljetter erbjuder vi en grupprabatt på 15 %.
  • Du som bokar gruppresor får 10 % rabatt på vår pausmeny (gäller mat och alkoholfri dryck).
  • När ni förbokar erbjuder vi 10 % på all mat och alkoholfri dryck.   

För bussbolag erbjuder vi även:

  • När du köper och bekräftar minst 30 biljetter erbjuder vi er reseledare och busschaufför varsin fribiljett (2 fribiljetter, minimum 28 betalande). De fria biljetterna bokas och bekräftas med övriga biljetter i samma bokning. De kan inte bokas i efterskott och de kan inte hämtas ut på plats. Kom ihåg att ange antal betalande + antal fribiljetter när bekräftelse av ordern sker.

  • Bokar ni mat så bjuder vi även busschauffören på en Klassiker.