Gruppresearrangörer

För dig som arrangerar gruppresor vill vi ge bästa tänkbara service. Här har vi samlat information som hjälper dig som är researrangör. Vi erbjuder gruppbokningar till de flesta av våra föreställningar på Storan.

Information in English

SÄSONGEN 2021/22

Ännu är höstens publikrestriktioner för osäkra för att vi ska kunna släppa biljetter, men vi planerar att i augusti släppa biljetter till de första föreställningarna nästa säsong. Som gruppresearrangör har du förtur när vi släpper biljetterna. 

Du som redan får våra utskick till gruppresearrangörer kommer att få information om biljettsläppet så fort vi vet mer om vilka eventuella restriktioner som gäller för nästa säsong. Om du önskar få våra utskick, mejla foretag@malmoopera.se.

Vill du veta mer om Säsongen 21/22? Här kan du bläddra i vårt digitala säsongsprogram. Läs, planera vad ni vill se, välj och vraka bland klassisk opera, populära musikaler, temakonserter, nyskrivna verk och mycket mer.

BiljettbokninG

Du bokar genom att kontakta oss på telefon eller e-post. Vi hjälper dig att hitta bäst platser för just ert sällskap. Du gör först en preliminärbokning och meddelar oss 6-8 veckor innan besöket hur många biljetter du vill bekräfta. Biljetterna skickas till dig tillsammans med faktura.

KONTAKT

Tel 040-20 85 70 eller mejl  foretag@malmoopera.se 

GUIDAD GRUPPVISNING
Boka en guidad visning till din grupp och ni får en exklusiv blick bakom kulisserna i vårt vackra operahus.
MAT OCH DRYCK

Det finns många fördelar med att förboka mat och dryck. Ni säkrar att få bord tillsammans, kommer till framdukat bord innan föreställningen eller i pausen och behöver aldrig köa.

Förbokar ni erbjuder vi er dessutom 10 % på all mat och alkoholfri dryck.   

PRAKTISK INFORMATION
Bussparkering

Turistbussar kan parkera på Carl Gustafs väg vid Pildammsparken (10 platser, avgift dagtid). Mer information om parkering för turistbussar i Malmö

Hotell

Malmö och dess kranskommuner erbjuder en mängd fina och mysiga övernattningsmöjligheter för alla smaker och budgetar. Här finns några av hotellen i närheten av oss

Fler upplevelser

Vill du hitta tips på fler saker som händer i Malmö? På Weekend Malmö presenterar stadens aktörer det rika kultur- och nöjeslivet.

 

RABATTER OCH ERBJUDANDEN

  • När du köper minst 10 biljetter erbjuder vi en grupprabatt på 15 %
  • När du köper minst 30 biljetter erbjuder vi er reseledare och busschaufför varsin fribiljett (2 fribiljetter).
  • Du som bokar gruppresor får 10 % rabatt på vår pausmeny (gäller mat och alkoholfri dryck)