Säsongspresentation 24/25

Säsongspresentation 24/25

Häng med när operasångarna Nils Gustén och Elin Eriksson tillsammans med pianisten Max Lörstad skvallrar om allt som är värt att veta om vår kommande säsong.

Tillsammans ger sig Nils, Elin och Max ut i Skåne för att presentera säsongen 2024/25 med en underhållande och informativ föreställning i musikteaterkonstens tecken.

Med sång, musik och berättelser guidar de publiken genom opera, musikal och orkesterverk. Välkända klassiker blandas med helt nyskrivet i en säsong som har något för alla smaker och alla åldrar.

Nils Gustén är bas, utbildad vid Operahögskolan i Stockholm. Han sjunger på operascener runt om i Norden och Europa och har gjort en mängd roller på Malmö Opera.

Elin Eriksson är sopran, utbildad vid musikhögskolorna i Piteå och Malmö. Hon tog masterexamen vid Malmö Opera Academy 2021 och har hos oss gjort flera roller.

Max Lörstad är pianist och repetitör på Malmö Opera. Han är utbildad vid Musikhögskolan i Malmö (där han nu är adjunkt i instudering) och Operahögskolan i Stockholm.