Projektledare Marknad

Vi erbjuder dig en anställning i en kreativ miljö där vi gemensamt arbetar för att skapa optimala förutsättningar för att vår publik ska få ta del av musikteater i hela dess bredd.

Önskad kompetens

  • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet av att arbeta med och förmedla kultur till barn och unga
  • Erfarenhet av projektledning och marknadsföring
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • Goda färdigheter i att nätverka och skapa goda relationer
  • Mycket god samarbetsförmåga
  • Goda datorkunskaper

Om du har någon annan kompetens som kan vara av värde för denna tjänst ser vi gärna att du tar med det i din ansökan.

Ansvar och arbetsuppgifter
Tjänsten, som är direkt underställd marknadschefen, omfattar planering, genomförande och utvärdering av marknadsföring och publikutveckling utifrån de föreställningar som spelas inom Operaverkstan, Malmö Operas verksamhet för barn och unga.

Projektledaren är delaktig i Operaverkstans strategiska arbete, tex utveckla och tillämpa verksamhetsplanen i det vardagliga arbetet. En viktig del av arbetet är att skapa långsiktiga kontakter med regionens kultursamordnare, nå ut med information om Operaverkstan, föreställningarna och fördjupningsarbetet.

Arbetsuppgifterna innebär att följa och delta i produktionsprocessen för att hitta de rätta ingångarna till marknadsföring och publikutveckling kopplat till produktionen. Insikt i Operaverkstans laborativa arbetssätt och att låta detta synas i marknadsföringen utgör en viktig del. Projektledaren deltar i marknadsavdelningens övergripande arbete tillsammans med marknadschef och övriga kollegor på avdelningen, och ansvarar för informationsöverföringen mellan avdelningarna Marknad och Operaverkstan.

Profil
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Eftersom tjänsten ställer krav på kompetens, ansvarsfullhet, flexibilitet och god planeringsförmåga, tror vi att du som söker tjänsten har dessa egenskaper. Vidare har du en mycket god kommunikativ förmåga samt är noggrann och strukturerad som person.

Anställningsförhållanden
Tjänsten avser heltid och är en allmän visstidsanställning under perioden 15 september 2017 t.o.m. 30 juni 2018, med möjlighet till förlängning. Arbetstiden är till största del förlagt till kontorstid, men även kvällstid och helger förekommer.

Ansökan
Ansökan med CV skickas till ansokanmarknad@malmoopera.se, senast den 2017-08-20. Ange Projektledare i ämnesraden. Ansök snarast då intervjuer sker löpande. För ytterligare information om tjänsten kontakta marknadschef Thomas Wickell, 040-20 84 38 thomas.wickell@malmoopera.se Facklig representant för Teaterförbundet är Maria Rosvall, tel. 070-4805232, maria.rosvall@malmoopera.se