Nyår med Skönheten och odjuret

Malmö Operas Nyårsfest är en populär tradition. Den här säsongen får det gnistrande firandet en ny inramning då vi ger musikalen Skönheten & odjuret.

Malmö Opera sätter upp Disneys älskade musikal Skönheten och odjuret i en spektakulär ny uppsättning med extra allt. Ett perfekt sätt att fira nyår! Titelrollerna spelas av Sofie Gunnarsson, som sjungit i musikalklassikern Kristina från Duvemåla på GöteborgsOperan och Mamma Mia - the Party i Stockholm, samt Fred Johanson, en av Sveriges största internationella musikalartister som sjungit stora roller både i West End och på Broadway. Läs mer om Skönheten och odjuret

Själva nyårsfirandet går till som vanligt. Vi ger en matiné kl 14 och en kvällsföreställning kl 20.30. Efter kvällsföreställningen firas det nya året in med nyårsskål och dans till storband i foajén. För de som önskar har vi flera olika nyårsmenyer att välja på: Nyårssupé i Operagrillen, Foajémiddag och en enklare Nyårsmeny.

Boka biljett snarast för att försäkra dig om en plats. Efterfrågan på vår Nyårsfest brukar var stor och biljetterna går fort åt!

Kalender för Nyår med Skönheten och odjuret

december 2019
Tisdag 31 dec 20:30 Nyår med Skönheten och odjuret Laddar... Köp biljetter