Skönheten och odjuret Nyår

Nyår med Skönheten och odjuret

Malmö Operas Nyårsfest är en populär tradition. Den här säsongen får det gnistrande firandet en ny inramning då vi ger musikalen Skönheten och odjuret.

Kvällens nyårsfirande här på Operan går till som vanligt. Skönheten och odjuret spelas kl 20.30, därefter firar vi in det nya året med nyårsskål, dans till storband och en sprakande nyårsfest i vår vackra foajé! Välkommen till en oförglömlig helkväll med oss på Malmö Opera!

Nyårsmenyerna och pausmenyn till kvällen är fullbokade, men om du är sugen på något mindre att äta så håller barerna är öppna både föreställningen och i pausen som vanligt. 

Nyårsfest i foajén
Efter föreställningen bjuds det enligt tradition upp till dans i foajén till vårt storband Roger Berg big band, mellan kl 23.30-02.00. Barerna håller öppet hela kvällen. 

Nedräkning vid tolvslaget
Vi stannar kvar i foajén efter föreställningen och strax innan tolvslaget räknar vi ner tillsammans med musikalartister från Skönheten och odjuret och storbandet.

MER OM FÖRESTÄLLNINGEN

Malmö Opera sätter upp Disneys älskade musikal Skönheten och odjuret. Det blir en spektakulär föreställning  med fantastiska kostymer, magiska inslag och extra allt! Titelrollerna spelas av Sofie Gunnarsson, som sjungit i musikalklassikern Kristina från Duvemåla på GöteborgsOperan och Mamma Mia - the Party i Stockholm, samt Fred Johanson, en av Sveriges största internationella musikalartister som sjungit stora roller både i West End och på Broadway. Läs mer om Skönheten och odjuret

Missa inte årets glammigaste fest! Efterfrågan på vår Nyårsfest brukar vara stor, så boka din biljett så snart du kan för att försäkra dig om en plats.