Nyår med Skönheten och odjuret

Skönheten och odjuret Nyår

Malmö Operas Nyårsfest är en populär tradition. Den här säsongen får det gnistrande firandet en ny inramning då vi ger musikalen Skönheten och odjuret.

Kvällens nyårsfirande här på Operan går till som vanligt. Skönheten och odjuret spelas kl 20.30, därefter firar vi in det nya året med nyårsskål, dans till storband och en sprakande nyårsfest i vår vackra foajé! Välkommen till en oförglömlig helkväll med oss på Malmö Opera!

Nyårsmenyerna är fullbokade men om du är sugen på något mindre att äta så kan du fortfarande boka pausmeny, och barerna är öppna som vanligt. 

kom i stämning med matiné

Har du andra planer på kvällen? Ge eftermiddagen en extra guldkant och kom i nyårsstämning redan kl 14.00 när vi ger Skönheten och odjuret som matiné. Köp biljetter till matinéföreställningen här

mer om föreställningen

Malmö Opera sätter upp Disneys älskade musikal Skönheten och odjuret. Det blir en spektakulär föreställning  med fantastiska kostymer, magiska inslag och extra allt! Titelrollerna spelas av Sofie Gunnarsson, som sjungit i musikalklassikern Kristina från Duvemåla på GöteborgsOperan och Mamma Mia - the Party i Stockholm, samt Fred Johanson, en av Sveriges största internationella musikalartister som sjungit stora roller både i West End och på Broadway. Läs mer om Skönheten och odjuret

Missa inte årets glammigaste fest! Efterfrågan på vår Nyårsfest brukar vara stor, så boka din biljett så snart du kan för att försäkra dig om en plats. 

Kalender för Nyår med Skönheten och odjuret

december 2019
Tisdag 31 dec 20:30 Nyår med Skönheten och odjuret Laddar... Köp biljetter