Event & mat

Malmö Opera älskar att leverera magiska upplevelser i alla led och in i minsta detalj. Vår arrangemangs-avdelning utgår från era önskemål och skräddarsyr event för kunder, medarbetare och gäster. Köksmästare Ian Jones och hans team garanterar fantastiska smakupplevelser i restaurang Operagrillen och vår vackra foajé.

Personaldagar, konferenser, galor, PR-event, produktlanseringar, team-building, mingel eller fest – vi har allt för att skapa ert extraordinära event för 10-1500 gäster!

KONTAKT

Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheterna för ert event i vårt unika hus.

Helena Johansson Strässle, B2B sales & event
foretag@malmoopera.se
Tel. 040-20 85 70  

Glada personer på mingel

MER UPPLEVELSER

Vill ni uppleva ännu mer i vårt hus erbjuder vi flera olika extra möjligheter för företag och grupper.

Exklusiv musikunderhållning

Söker du en helt unik och överraskande upplevelse dina gäster kommer att bära med sig i hjärtat länge efter ert event hos oss? Låt oss komponera ett intimt och exklusivt framträdande med någon eller några av våra musiker och artister i samband med ert event eller middag.

En stråkkvartett som förhöjer minglet, en operakör som sätter rätt stämning på firandet eller en opera- och musikalshow med era favoriter – möjligheterna är många att förgylla ert event med musik och sång. Boka genom att mejla oss

Guidad visning

Bjud dina gäster på en guidad visning exklusivt för ditt sällskap i samband med ert möte eller event. Ni får en inspirerande inblick bakom kulisserna i det kreativa operahuset.

Visningar ges på bl a svenska, danska och engelska. Boka genom att mejla oss

Lär dig sjunga opera
Drömmer du om att få sjunga på Malmö Opera? Få saker gör människan lyckligare än att sjunga tillsammans med andra. I workshopen möter och sjunger ni med en av våra operasångare och upptäcker att alla kan sjunga opera.  Boka genom att mejla oss
Företagspaket
Gör mer av ert gruppbesök hos oss på Malmö Opera. Upplev en musikal, opera eller konsert på Malmö Opera tillsammans med kunder eller personal. Läs mer om våra företagspaket här. 
Hyr våra lokaler
Behöver du en lokal för ditt event eller mingel? Se våra vackra lokaler här.