Fest och bröllop

Vill ni ha fest i en av Malmös vackraste lokaler ska ni komma till oss. Vi arrangerar såväl bröllop och privata middagar och födelsedagsfester som företagsevenemang och kongresser.

Hos oss på Malmö Opera kan du ha allt från intima middagar i restaurangen för 10 personer, till stora tillställningar med upp till 400 gäster i den pampiga foajén. Kontakta oss om du vill ha mer information, beställa en offert eller varför inte komma hit för en visning av lokalerna. 

Tel 040-20 84 37 eller mail till operagrillen@malmoopera.se

Abonnera Operagrillen

Bröllop

En bröllopsfest är något alldeles speciellt. Er fest ska bli precis så som ni önskar – in i minsta detalj. Därför ingår det alltid i våra offerter flera möten innan arrangemanget, där vi tillsammans ser till att er högtid blir som ni vill ha den. Vi har personal på plats som har över tio års erfarenhet av att arrangera bröllop och tar gärna ett helhetsansvar för festen. Alla brudpar som firar sin bröllopsfest på Malmö Opera bjuder vi ett år efter festen på en föreställning (på stora scenen) och lite lyxiga tilltugg severade med champagne i pausen.