Serveringspersonal foajé

Visstidsanställning

Malmö Opera är musikdramatikens hjärta och röst i Skåne. Huset invigdes 1944 och är centralt placerat i Öresundsregionen. Scenen är en av de största i Europa och den amfiteaterformade salongen rymmer 1500 besökare. Vi spelar klassisk, modern och nyskriven musikdramatik. Malmö Opera har drygt 260 tillsvidareanställda och 500–700 pjäsengagerade per spelår. Under ett spelår producerar vi drygt 300 föreställningar för stora scenen samt för barn-, ungdoms- och turnéverksamheterna.

Inför hösten 2018 söker vi serveringspersonal till serveringen i Malmö Operas foajé.

Vi erbjuder dig en visstidsanställning i en kreativ miljö där vi gemensamt arbetar för att skapa optimala förutsättningar för vår publik. Som serveringspersonal arbetar du inom Arrangemangsavdelningen som ansvarar för de publika delarna och omfattar den välrenommerade restaurangen Operagrillen, foajéservering, samt vår interna personalmatsal.

Önskad kompetens
Vi ser gärna att du som söker har mångårig erfarenhet av servering eller caféverksamhet. Tjänsten kräver hög servicekänsla, samarbetsförmåga, flexibilitet och att arbeta i ett högt tempo.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär servering av mat och dryck vid middagarna som serveras i foajén vid våra föreställningar. Middagarna är förbeställda och betalda innan gästerna kommer. I tjänsten förkommer också försäljning av vårt paussortiment samt bemanning i garderoben.

Arbetstiden är förlagd utifrån våra förställningar på stora scenen, vilket innebär kvällar och helger. Vi spelar tre till fem föreställningar per vecka.

Anställningsförhållanden
Tjänsten avser timanställning som varierar utifrån hur många föreställningar vi har. Vi ser gärna att du som söker kan arbeta från 24 augusti till och med maj 2019.

Ansökan
Ansökan med CV skickas till ansokanarrangemang@malmoopera.se senast den 6 augusti. Ange ”Foajé” i ämnesraden. Ansök gärna snarast då intervjuer kommer att ske löpande under sommaren.
För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta:

Arrangemangschef Åsa Hansen, asa.hansen@malmoopera.se, 040- 20 84 06
Facklig representant för Teaterförbundet Maria Rosvall maria.rosvall@malmoopera.se, 040-20 25 42