Projektledare

till vår marknadsavdelning

Malmö Opera är musikdramatikens hjärta och röst i Skåne. Huset invigdes 1944 och är centralt placerat i Öresundsregionen. Scenen är en av de största i Europa och den amfiteaterformade salongen rymmer 1500 besökare. Vi spelar klassisk, modern och nyskriven musikdramatik. Malmö Opera har drygt 260 tillsvidareanställda och 500–700 pjäsengagerade per spelår. Under ett spelår producerar vi drygt 300 föreställningar för stora scenen samt för barn-, ungdoms- och turnéverksamheterna.

Vi erbjuder dig anställning i en inspirerande arbetsmiljö där vi gemensamt arbetar för att skapa optimala förutsättningar för att vår publik ska få ta del av musikteatern i hela dess bredd.

Önskad kompetens

  • Marknadsföring på högskolenivå eller motsvarande
  • Bred erfarenhet av arbete med digital marknadsföring och kompetens inom exempelvis Google Analytics
  • Erfarenhet av projektledning
  • Kompetens inom ekonomisk uppföljning och budgetering
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Danska är meriterande.

Ansvar och arbetsuppgifter
Som projektledare tillhör du marknadssektionen och ingår i vårt projektledarteam med totalt tre projektledare. Du kommer att planera, leda och koordinera arbetet med att marknadsföra och sälja de produktioner du tilldelats. Du upprättar en marknadsplan för respektive produktion, ansvarar för din kostnadsbudget och följer självklart upp utfallet av dina aktiviteter. Samtidigt som en del av arbetet bedrivs självständigt kommer stora delar kräva ett aktivt samarbete med andra funktioner inom marknadssektionen och övriga delar av Malmö Opera. Därutöver förväntas du arbeta med att utveckla sektionens processer och arbetssätt samt hitta nya vägar för vår marknadsföring och våra relationer med publiken.

Profil
Som person är du driven och proaktiv. Du är nyfiken och trivs med förändring och utveckling. Samtidigt är du analytisk och duckar inte för att noggrant följa upp effekterna av ditt arbete. Du samarbetar enkelt med kollegor från olika delar av organisationen och brinner för information och kommunikation, både internt och externt. Om du dessutom känner lite extra för scenkonst i allmänhet och musikteater i synnerhet så kommer du passa perfekt för tjänsten.

Anställningsförhållanden
Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning som föregås av sex månaders provanställning. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

 

Ansökan
Ansökan med CV skickas till ansokanmarknad@malmoopera.se, senast den 27 augusti 2018. Ange Projektledare i ämnesraden.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:
Marknadschef Stefan Nordborg, stefan.nordborg@malmoopera.se
Facklig representant för Teaterförbundet, Maria Rosvall 070-4805232, maria.rosvall@malmoopera.se