HR-generalist

Malmö Opera är musikdramatikens hjärta och röst i Skåne. Huset invigdes 1944 och är centralt placerat i Öresundsregionen. Scenen är en av de största i Europa och den amfiteaterformade salongen rymmer 1500 besökare. Vi spelar klassisk, modern och nyskriven musikdramatik. Malmö Opera har drygt 260 tillsvidareanställda och 500–700 pjäsengagerade per spelår. Under ett spelår producerar vi drygt 300 föreställningar för stora scenen samt för barn-, ungdoms- och turnéverksamheterna.

Vi erbjuder dig en anställning i en kreativ miljö där vi gemensamt arbetar för att skapa optimala förutsättningar för att vår publik ska få del av musikteater i hela dess bredd.

Till vår HR-avdelning söker vi nu en målinriktad person som är med och utvecklar, driver och förvaltar Malmö Operas HR-processer såsom t ex; arbetsmiljö, kompetensutveckling, rekrytering, jämlikhet, organisationsutveckling och chef- och medarbetarstöd. Avdelningen består av tre tjänster, varav HR-generalisten är en av dem.

Kvalifikationer

  • Högskoleutbildning inom HR, gärna PA-programmet
  • God förmåga och erfarenhet av att uttrycka dig i svenska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Office-paketet, gärna kunskap i något HRM-system

Om du har någon spetskompetens som kan vara av värde för denna tjänst ser vi gärna att du tar med det i din ansökan.

Ansvar och arbetsuppgifter
Rollen som HR-generalist är strategisk och bred. Du kommer att arbeta med flertalet områden inom HR och bidrar framförallt med din kompetens vad gäller hälsa och friskvård (rehab-kedjan, sjukfrånvaro, tillbud/olyckor, förebyggande hälsoarbete) men även med kompetensutveckling, rekrytering samt kartläggning och analys av personalnyckeltal.

Profil
Vi söker dig som troligtvis har 4-6 års erfarenhet från hela eller delar av HR-området. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är flexibel och arbetar med respekt och integritet. Du arbetar självständigt och är ansvarsfull, noggrann och resultatinriktad i ditt arbete.

Du tänker strategiskt och har förmågan att se helheten, samt att ta initiativ till att driva ditt arbete framåt.

Som person är du trygg i dig själv och har lätt för att skapa goda relationer på olika nivåer i organisationen. Du är engagerad och prestigelös och trivs med varierade arbetsuppgifter.

Anställningsförhållanden
Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning som föregås av sex månaders provanställning. Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan
Ansökan med CV skickas till ansokan@malmoopera.se senast den 31 maj 2018. Ange HR-generalist i ämnesraden.
För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta:
HR-chef, Annika Andersson 040-20 84 00, annika.andersson@malmoopera.se.
Facklig representant för Teaterförbundet, Maria Rosvall, 070-4805232, maria.rosvall@malmoopera.se.