Ateljéchef peruk och mask vikariat

Önskad kompetens

  • Maskörutbildning (4 år)
  • Erfarenhet från liknande tjänst
  • Goda ledaregenskaper
  • Hög social kompetens
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • God datakunskap, officepaketet

Ansvar och arbetsuppgifter
Tjänsten är direkt underställd Kostym- och maskchef. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid men kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Våra produktioner omfattar opera, musikal och orkesterkonserter. Ateljéchefens arbetsuppgifter innebär att leda och fördela arbete på Peruk- & maskateljén. Avdelningen arbetar i alternerande team och det krävs både självständigt och gemensamt arbete för att uppnå verksamhetens mål. I tjänsten ingår inköp, produktionsplanering, schemaläggning, samt att säkerställa bemanning under föreställning.

Profil

Då tjänsten ställer höga krav på ansvarsfullhet, noggrannhet, organisations- och planeringsförmåga, tror vi att du som söker besitter dessa egenskaper. Du är en kommunikativ och lyhörd person som trivs när du får leda och motivera din personal. Du är lojal, prestigelös och har en bra känsla för service. Då arbetet bitvis sker i högt tempo krävs det att du kan hantera hög arbetsbelastning samtidigt som du har förmågan att leda personalen.

Anställningsförhållanden
Tjänsten avser heltid och är ett vikariat under perioden 11 februari 2018 till 31 oktober 2018.

Ansökan
Ansökan med CV skickas till ansokanmaskor@malmoopera.se, senast den 14 december 2018. Ange Ateljéchef peruk & mask vikariat i ämnesraden. Ansök snarast då intervjuer sker löpande. För ytterligare information om tjänsten kontakta Ateljéchef Peruk & Mask Johanna Brandt, johanna.brandt@malmoopera.se. Facklig representant för Ledarna är Anders Turesson som nås på tel. 040-208532, anders.turesson@malmoopera.se