Skolombud

Ta del av operans utbud för skolor

SKOLOMBUD

Som skolombud får du löpande information om vad som händer på Malmö Opera för just dina årskurser.  Vi erbjuder också skolmaterial med tips på hur man kan använda föreställningarnas teman i undervisningen och anordnar inspirerande skolträffar för lärare. Du får hjälp med biljettköp, frågor och beställning av material. Vi tar också gärna emot dina idéer och funderingar.

Vill du vara med?

Anmäl dig som skolombud här

SKOLFÖRESTÄLLNINGAR

Den här säsongen erbjuder vi skolföreställningar till följande: Matilda 9/4 (fullbokad), Komedi på en bro för åk 9 och gymnasiet.

Vi erbjuder även skolpriser till: Den flygande holländaren, Matilda och Schlagt sie tot!.  

skolPriser

På Malmö Opera spelar vi ofta skolföreställningar, annars har vi skolbiljetter till de flesta av våra uppsättningar. Skolföreställningar spelas oftast på dagtid och riktar sig till barn och ungdomar. Priset är 60 kr/biljett på Verkstan och 100 kr/biljett på stora scenen. 

Skolbiljetter har vi till våra ordinarie föreställningar som oftast spelas kvällstid kl 19.00 på tisdagar – torsdagar. De kostar 100 kr/biljett och finns i ett begränsat antal per föreställning.

Skolbiljetter kan bokas av lärare som går med sina elever, en lärare per klass (15 elever) ingår i skolpriset. Skolbiljetter kan bokas för elever som studerar heltid upp till och med gymnasienivå.

 

Har du frågor, välkommen att kontakta oss på telefon 040-20 85 27 alt e-post skolombud@malmoopera.se