Skolombud

Ta del av operans utbud för skolor

SKOLOMBUD

Som skolombud får du löpande information om vad som händer på Malmö Opera för just dina årskurser.  Vi erbjuder också skolmaterial med tips på hur man kan använda föreställningarnas teman i undervisningen och anordnar inspirerande skolträffar för lärare. 

SKOLFÖRESTÄLLNINGAR

Den här säsongen erbjuder vi skolföreställningar till följande: Guldet, Var är du ProserPin?

Skolpriser till: Spelman på taket, Lakmé, Hans och Greta, Pippin, Rigoletto, Parken

skolPriser

På Malmö Opera spelar vi ofta skolföreställningar, annars har vi skolbiljetter till de flesta av våra uppsättningar. Skolföreställningar spelas oftast på dagtid och riktar sig till barn och ungdomar. Priset är 50 kr/biljett på Verkstan och 70 kr/biljett på stora scenen. 

Skolbiljetter har vi till våra ordinarie föreställningar som oftast spelas kvällstid kl 19.00 på tisdagar – torsdagar. De kostar 70 kr/biljett och finns i ett begränsat antal per föreställning.

Skolbiljetter kan bokas av lärare som går med sina elever, en lärare per klass ingår i skolpriset. Skolbiljetter kan bokas för elever som studerar heltid upp till och med gymnasienivå.

BLI SKOLOMBUD

Som skolombud får du hjälp till med biljettköp, frågor och beställning av material. Vi tar också gärna emot dina idéer och funderingar.

Vill du vara med?

Anmäl dig som skolombud här

Har du frågor, välkommen att kontakta oss på telefon 040-20 85 27 alt e-post skolombud@malmoopera.se