Allsång på operan med Rickard Söderberg

Allsång på operan

VÄLJ DATUM

Allsång på Operan har alltsedan starten varit ett populärt evenemang med en trogen publik som älskar att få vara med och sjunga. Säsongen 2021/22 är vi tillbaka med samma ösiga och lustfyllda koncept! Ett extra plus att vi den här gången bjuder in körer från olika skånska orter. Det blir två konserter på Storan; en vid säsongsöppningen i september och en vid avslutningen i juni.

Allsång på Operan fick en flygande start 2018. Intresset var så stort att vi fick flytta från foajén in på stora scenen för att publiken skulle få plats, och under förra året flyttade Allsången ut på nätet med streamade föreställningar.  

SNART ÄVEN PÅ TURNÉ

Snart är vi äntligen tillbaka på Storan med livepublik och kommer dessutom att ge allsångskonserter på olika orter ute i regionen. Till varje konsert kommer vi nämligen att bjuda in en lokal kör från en skånsk ort.  

Konferencier och allsångsledare är folkkära operasångaren Rickard Söderberg. Med sin stora röst och sitt smittande engagemang lotsar han publiken genom de största musikalhitsen, pampigaste operakörerna och mest kända visorna. Med sig har han några av våra talangfulla masterstudenter, en skånsk kör och en gästartist.