Projektledare/producent

Vi erbjuder dig en anställning i en kreativ miljö där vi gemensamt arbetar för att skapa optimala förutsättningar för att vår publik ska få ta del av musikteater i hela dess bredd.

Inom ramen för Malmö Opera finns Operaverkstan som producerar och framför musikdramatik för barn och ungdom. Föreställningarna, som präglas av ett utforskande förhållningssätt gällande konstformen och publiken, spelas både i Malmö och på turné. Operaverkstan arrangerar också seminarier, workshops, temakvällar och lärarfortbildningar samt ingår i nationella och internationella nätverk.

Önskad kompetens

  • Utbildning/erfarenhet som producent inom musikteater
  • Gedigen kunskap och kompetens av projektledning
  • God kompetens och erfarenhet av budgetering och ekonomisk uppföljning
  • Erfarenhet av att distribuera kultur till barn och unga
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • Mycket god samarbetsförmåga
  • Goda datorkunskaper

Ansvar och arbetsuppgifter
Du tillhör sektion Operaverkstan och är direkt underställd Operaverkstans konstnärliga ledare. I tjänsten leder du teaterns produktionsteam samt olika utvecklingsprojekt tillsammans med Operaverkstans konstnärliga ledare, pedagog och projektledare från marknadsavdelningen. 

Profil

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten ställer höga krav på kompetens, ansvarsfullhet, flexibilitet, god planeringsförmåga samt branschkännedom.

Anställningsförhållanden
Tjänsten avser heltid och är en allmän visstidsanställning med tillträde 1 september 2017 eller efter överenskommelse. Anställningen pågår t.o.m. 30 juni 2018, med goda möjligheter till förlängning. Arbetet är förlagt till såväl dag/kväll som helger.

Ansökan
Ansökan med CV skickas till ansokanoperaverkstan@malmoopera.se, senast den 2017-05-31. Ange Projektledare/producent i ämnesraden. Ansök snarast då intervjuer sker löpande. För ytterligare information om tjänsten kontakta konstnärlig ledare, Maria Sundqvist, maria.sundqvist@malmoopera.se. Facklig representant för Teaterförbundet är Maria Rosvall som nås på tel. 070-4805232, maria.rosvall@malmoopera.se