Digitaltryckare/Grafisk operatör

Malmö Opera söker Digitaltryckare/Grafisk operatör till vårt moderna digitaltryckeri. KS-print ingår i Kontorsserviceavdelningen, som ansvarar för intern service gällande post- och pakethantering och kontorsmaterial, samt trycksaker. Vi erbjuder dig en anställning i en kreativ miljö där vi gemensamt arbetar för att skapa optimala förutsättningar för att vår publik ska få ta del av musikteatern i hela dess bredd.

Önskad kompetens

  • Grafisk tryckutbildning, kvalificerad yrkesutbildning
  • Arbetslivserfarenhet av digitalprint
  • Goda kunskaper i Adobe CS/CC
  • Grundkunskaper i Microsoft Office
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Erfarenhet av arbete med variabeldata är meriterande

Ansvar och arbetsuppgifter

Kontorsservice lokaler är placerade i Fosie industriby i Malmö. Härifrån sker hantering av intern och extern post och paket, samt kontorsmaterial. I digitaltryckeriets moderna maskiner trycks material till Malmö Opera, Malmö Stadsteater, Skånes Dansteater samt Malmö Live. Som grafisk operatör arbetar du med digital tryckteknik, efterbehandling (fals/häft- och limbindning), men arbetsuppgifterna inrymmer också post -och pakethantering, samt hantering av kontorsmaterial. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en person som har lätt för att lära och är intresserad av att utvecklas och ta ansvar. Noggrannhet, prioritering och struktur är en förutsättning för att lyckas i detta precisionsarbete. Du bör vara stresstålig och kunna hantera flera saker samtidigt. Vi värdesätter att du är lösningsorienterad och flexibel, då belastningen i produktionen är kundstyrd och varierar.

Anställningsförhållanden

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning som föregås av en provanställning. Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Ansökan med CV skickas till ansokanadministration@malmoopera.se, senast den 2017-03-01. För ytterligare information om tjänsten kontakta kontorsserviceansvarig Tommy Ekström, 040-20 84 44, tommy.ekstrom@malmoopera.se. Facklig representant för Teaterförbundet är Maria Rosvall som nås på tel. 070-4805232, maria.rosvall@malmoopera.se