Dekormålare

Vi erbjuder dig en anställning i en kreativ miljö där vi gemensamt arbetar för att skapa optimala förutsättningar för att vår publik ska få ta del av musikteater i hela dess bredd.

Önskad kompetens:

  • God kännedom och erfarenhet av dekormåleri och tillhörande utrustning
  • Genomgången dekormålarutbildning eller motsvarande
  • Genomgången utbildning i attributmakeri eller motsvarande
  • Grundläggande kunskaper i ritningsläsning
  • Grundläggande datorkunskap
  • God engelska i tal
  • B-körkort
  • Social kompetens

Meriterande är också bred erfarenhet av dekortillverkning, t. ex. snickeri och smide. Även erfarenhet av digital bildbehandling och digitala modeller i SketchUp välkomnas.

Ansvar och arbetsuppgifter

Dekorateljéerna ingår organisatoriskt i tekniska sektionen. Tjänsten är direkt underställd dekorateljéchef, men arbetsledning och samordning på måleriet sköts av måleriets teknikansvariga.  
Som dekormålare förväntas du självständigt kunna utföra flertalet arbetsuppgifter som faller inom ramen för traditionellt dekormåleri och attributmakeri. Du arbetar tätt med de andra avdelningarna på dekorateljéerna och är lyhörd för hur ditt arbete kan komma att påverka och påverkas av deras.
Du förväntas med tiden också kunna verka som koordinator för en hel produktion, vilket innebär att du följer denna under stora delar av produktionsperioden och bevakar din avdelnings frågor på tekniska möten.

Profil

Då tjänsten ställer krav på ansvarsfullhet, noggrannhet och organisationsförmåga, tror vi att du som söker besitter dessa egenskaper. Du är en kommunikativ person med god förmåga att arbeta i grupp.

Du måste också vara social och serviceinriktad med en naturlig fallenhet för att skapa delaktighet och engagemang.

Anställningsförhållanden

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning. Tillträde 1 september 2017 eller efter överenskommelse.

Ansökan

Ansökan med CV skickas till ansokanteknik@malmoopera.se, senast den 2017-06-07. Ange Dekormålare i ämnesraden. För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta dekorateljéchef Erik Pilesjö på telefon 040-20 85 53 eller erik.pilesjo@malmoopera.se . Facklig representant för Teaterförbundet är Niklas Gagner och nås på tel. 040- 20 85 96, niklas.gagner@malmoopera.se.