Biträdande regissör

Vi erbjuder dig en anställning i en kreativ miljö där vi gemensamt arbetar för att skapa optimala förutsättningar för att vår publik ska få ta del av musikteater i hela dess bredd.

Önskad kompetens

  • Relevant högskoleutbildning eller arbetslivserfarenhet som biträdande regissör inom musikteater
  • Erfarenhet av funktionen som biträdande regissör inom musikteater
  • Goda kvaliteter i arbetsledande konstnärlig funktion
  • God kunskap i notläsning, opera och musikal
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • Hög social kompetens
  • Erfarenhet av att arbeta inom musikteater

Ansvar och arbetsuppgifter

Tjänsten är direkt underställd Chefsproducent. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg.

Som biträdande regissör följer du en uppsättning från förberedelse, repetitions- och föreställningsperiod avseende planering och dokumentation. Under spelperioden är du ansvarig för att den konstnärliga nivån upprätthålls. Biträdande regissör kan även komma att ersätta regissör vid nypremiär av en tidigare uppsättning. Du ingår i ett team tillsammans med producent, inspicient och teknikmästare. 

Profil

I denna rekrytering läggs stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas i tjänsten bör du vara en positiv och kommunikativ person. Du är ansvarsfull, driven, har god branschkännedom och god planeringsförmåga. Det är viktigt att du har intresse och engagemang för scenkonst i allmänhet och musikteater i synnerhet.

Anställningsförhållanden

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning som föregås av en provanställning. Tillträde from säsongen 17/18 och efter överenskommelse.

Ansökan

Ansökan med CV skickas till ansokanproduktion@malmoopera.se, senast den 2017-04-30. Ange Biträdande regissör i ämnesraden. För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta chefsproducent Christine Thoulouis, 0703-584854, christine.thoulouis@malmoopera.se. Facklig representant för Teaterförbundet är Maria Rosvall som nås på tel. 070-4805232, maria.rosvall@malmoopera.se.