Galakväll

Galakväll med smakprov från säsongen 17/18

Kom och plocka de musikaliska russinen ur nästa säsongs operakaka redan nu. Den 17 maj putsar vi lackskorna och skrynklar konfettin för årets stora Galakväll, då vi lättar på förlåten till kommande uppsättningar som Spelman på taket, Rigoletto, Pippin, Butterfly och många fler.

Oscar Pierrou Lindén, som gjorde jättesuccé som Lola i Kinky Boots, kommer att finnas på plats. Det gör också Leonardo Ferrando, Greve Ory i vår uppsättning av Rossinis opera med samma namn 2014, som återvänder till Malmö för att sjunga Fantasie aux divins mensonges ur den bitterljuvt vackra Lakmé. En ny bekantskap för Malmöpubliken är den ryska världssopranen Svetlana Moskalenko, som sjunger den underbara Klockarian samt Blomsterduetten tillsammans med Emma Lyrén, även de ur Lakmé. Ny i huset är också Bianca Tognocchi, som på galakvällen sjunger Caro nome ur Rigoletto, en av världens mest kända kärleksarior.

Föreställningen regisseras av musikalfantomen Ronny Danielsson. Malmö Operaorkester och Malmö Operakör leds av den internationellt ryktbare dirigenten Tobias Ringborg.
 
Konferencier: Stefan Johansson
Dirigent: Tobias Ringborg
Medverkande: Svetlana Moskalenko, Emma Lyrén, Leonardo Ferrando, Jonas Durán, Oscar Pierrou Lindén, Bianca Tognocchi, Mariann Fjeld-Solberg, Susanna Sundberg m fl
Malmö Operaorkester, Malmö Operakör

Kalender för Galakväll

maj 2017
Onsdag 17 Maj 20:30 Galakväll Laddar... Köp biljetter